Skóra wołowa Milord - 400g - długa/krótka
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Skóra Wołowa długa Milord - Gryzak - 400 g - marki Milord
Suszona skóra wołowa długa to prawdziwy psi przysmak. Suszone skóry to naturalne, aromatyczne i twarde gryzaki, które stanowią rewelacyjne zajęcie dla psa na długi czas. Sprawdzą się dla każdej wielkości psa.
Suszone skóry są bezpieczne, bo nie pękają jak kość, pies całości je trawi, a w trakcie gryzienia masują dziąsła i czyszczą kamień nazębny.
Skóra wołowa jest mniej tłusta od skóry wieprzowej. Cały proces jej suszenia zapewnia całkowite bezpieczeństwo epidemiologiczne - odbywa się bez użycia środków chemicznych i konserwujących.
W skórze wołowej Milord nie znajdziesz żadnych wzmacniaczy smaku, żadnych wypełniaczy ani sztucznych aromatów. To dlatego jest tak smakowita - Twój pies zrobi wszystko, aby tylko chrupnąć kawałek tego psiego przysmaku.
Skóra występuje w dwóch długościach, przy składaniu zamówienia prosimy o dokonanie wyboru skóra długa lub skóra krótka. W przypadku braku dokonania wyboru wyślemy Państwu losowo wybrany produkt.
Cechy charakterystyczne skóry wołowej Milord:
- Waga netto: 400 g
- Skład: mięso 100%, białko 72,4%, tłuszcz 9,3%, popiół 4,1%, wilgotność do 12%
- Rodzaj mięsa: skóra wołowa długa/krótka
- Twardość: wysoka
- Przeznaczenie: dla psów wszystkich ras, idealna do czyszczenia zębów i masowania dziąseł
Wskazówka:
Im więcej mięsa zostaje przeznaczone do suszenia na 1 kg produktu, tym smaczniejszy i zdrowszy to przysmak dla Twojego psa. Zawsze zwracaj na to uwagę podczas wybierania smakołyków dla Twojego czworonożnego przyjaciela.
CaniLove to połączenie pasji i miłości do zwierząt. Misją naszej firmy jest dostarczanie właścicielom czworonogów produktów najwyższej jakości. W ofercie naszego sklepu znajdziesz m.in. klatki, transportery, szelki, obroże, smycze, ubranka, karmy dla psów i wiele innych. Każdy posiadacz psa w CaniLove znajdzie produkty idealnie dobrane do konkretnej rasy czworonoga.
Dane techniczne
Zboża | NIE |
Rodzaj mięsa | Wołowina |